Olej kokosowy

40,00 

Olej kokosowy jako praktyczny produkt żywnościowy i kosmetyczny
Cena za 0,9-1L

SKU: 32 Categories: , Tag:

Opis

Olej kokosowy to unikalne źródło nasyconych kwasów tłuszczowych o średniej długości łańcucha, które ulegają procesom trawiennym podobnym do węglowodanów. Jednocześnie jest to najbogatsze źródło kwasu laurynowego o silnych właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwwirusowych. Olej kokosowy można spożywać na zimno i ciepło oaz stosować na skórę jako kosmetyk.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Olej kokosowy”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Sprawdź unikalne zniżki, promocje i rabatyZamknij